Turnaj Sladkých nadějí 9.-10.6.2012

11.09.2012 18:46

10.6. jsme se zúčastnili dalšího turnaje započítávaného do Purina ProPlan Cupu – Turnaje Sladkých Nadějí v Mělníce. Sobota, která byla deštivá a kde závodili Vlnky měla podle všeho být neděle o něco lepší, pršet mělo až odpoledne. Jak se ukázalo, předpověď vyšla bezezbytku „perfektně“.
Teoreticky základní sestava byla ve složení Casey, Ace, Darth, Easy - Snowy ( bohužel k naší smůle jí byla při tomto měření určena výška překážek 27,5 cm což není ideální jak pro ní tak pro team ).


Tento turnaj byl jednodenní což obnáší poměrně zhuštěný program rozběhů a jak už to bývá, hodí se protočit všechny psi aby měli čas na odpočinek. Nám to ale v dopolední části moc nepomohlo a navíc jako na potvoru se dopo v naší divizi běhal Round Robin, takže jsme v této části skončili poslední s pouhými 2 body, nic moc vyhlídky do odpoledne. Jediné co snad bylo pozitivní byl čas uplně prvního běhu 18,95 a to bylo tak celé.
Ovšem do Double Elimination se může podařit vstup a vše se může rychle obrátit, bohužel to se tentokrát nestalo. Jak už jsem zmínil, začalo pršet a to se jaksi našim reprezentantům nezamlouvalo, pomalé časy, brždění před boxem, otočky na levačku a to bez vyjímky snad až na Easy, která se snažila ještě trochu držet náš prapor, chtělo by se říct že si snad pamatovala neudržený míček z Lukášova a ted to chtěla napravit
Zkrátka stačily dva rozběhy a bylo pro nás dobojováno. Dvě prohry přišly velmi brzy a znamenalo to poslední tedy 5té místo v divizi nicméně přineslo to alespoň 22 bodů do poháru.

Libor

 

     Easy - Casey - Acey

 

 

Vlnky


V sobotu 9. 6. 2012 se Vlnky zúčastnily turnaje Sladkých nadějí ve městě Mělník. Na tento den bylo přihlášeno za družstvo šest psů a to Argo, Ája, Betty, Eimee, Trixie a Energi. Z důvodu, že jsme v této sestavě ještě neběhaly, braly jsme turnaj spíše jako tréninkový, avšak se všemi pocity, které vždy panují na všech závodech. Všemi panovala značná nervozita a teplé počasí tomu jen přidávalo. V dopoledních hodinách nám nebylo přáno, atak se přihodilo, že některé rozběhy nebyly ani doběhnuty. Pro Trixi to byla velká premiéra , a jak se říká, co je malé, to je vzteklé, musela nám to dokázat. Vběhnutím do druhé dráhy narušila běh. Psa ve druhé dráze vyděsila svou kurážností a ten vběhl pro změnu do naší dráhy. Tím si malá Trixi vyzkoušela svůj první běh, který si spíše vyzkoušela. Následně k odpoledni jsme se všichni vyrovnali s podmínkami. Rozběhy začali být napínavé. Vyzkoušeli jsme si, co a jak a s tím půjdeme dál a budeme se stále už jen zlepšovat. Nejlepší čas Vlnek na turnaji Sladkých nadějích byl 22, 71s. Právem nám náleželo 4. místo. Každý pes si se svým psovodem zaběhal. Vyzkoušeli jsme si spoustu nového

                                                

Příprava na další běh - Vlnky

Eva + Trixii, Míša Š. + Eimee, Míša H. + Ája, Monča + Betty, Verča + Argo

 

 

A jedna speciální - detailní záběr na našeho nabíječe (Kláru) a ty malé žluté nesmysly :)

 


Příští turnaj nás čeká MR BCCCZ v Litoměřicích 11-12.8.

Monika