Turnaj Sladkých Nadějí 2015

04.01.2016 21:59

Dne 20.9.2015 jsme se zúčastnili Turnaje sladkých nadějí, který se konal v Mělníce.

Ještě před začátkem závodu nás opět provázela smůla, opět v nekompletní sestavě, nejeli Ace a Darth a ani Plášilovi, tedy jen 5 psů a večer před začátkem si Snowy poranila tlapku a běhat tedy nemohla. Museli jsme lehce zaimprovizovat, ale máme Markétu, která má dost svých psů, aby mohla všechny vzít (a také si všechny sama pustit v jednom běhu ) a zalepit díry v sestavě. Což nám vytáhlo trn z paty.

Takže naše složení bylo: Markéta Moravcová a Cheero, Easy, Gina, Soňa Formánková a Caila, Andrea Soldánová a Fleck.

Velké díky taky patří Karolíně Kopcové a Monče Břichnáčové, které nám dělali zázemí a realizační tým. No a pak zde byla také malá, velká změna, jelikož pro tento turnaj nám dělala kapitána (místo Libora) Hanka Bínová.

Turnaj to byl jednodenní, takže obvyklý sobotní program se odbyl dopoledne a nedělní odpoledne.

Startovali jsme tentokrát ve 4.divizi, což je zatím letos nejvýraznější posun a souvisí to s neustálým letošním zrychlováním.

Dopoledne jsme běhali Speed trial ( rychlostní zkouška), kde jsme si zaběhli nejlepší čas 19,21, který stačil na krásné 3. místo. Bohužel se nám ho odpoledne nepodařilo udržet a skončili jsme těsně pod bednou, tedy na 4. místě s nejlepším odpoledním časem 19,31.

Ač se to nezdá je to letošní nejhorší umístění, ale také, ve stále se zlepšující konkurenci, vůbec ne špatné.