Naši nováčci na závodech O Kosatčí plotev zazářili!!

09.05.2013 08:24

O tom, jak si vedl Cheero s Markétou a Nexa se Zdenčou na závodech dvojic si můžete přečíst zde a zhlědnou videjko :)

Prozradím, že vybojovali krásné 3. místo! :) Moc gratulujeme!

 

Závod o kosatčí ploutev 28.4.2013 – Terezínská Kotlina

 

Rok se s rokem sešel a opět je tu flyballová sezóna, kterou již tradičně otevírá turnaj dvojic – začátečníků. Letos se z našeho týmu vydalo jedno družstvo ve složení Cheero – Markéta a Nexie – Zdeňka oba zástupci plemene BOC . Zvláštní poděkování za výbornou práci a pomoc na turnaji si zaslouží nováček našeho Týmu Soňa.

 

Nedělní počasí bylo naprosto ideální pro pejsánky na běhání, bylo pod mrakem a spíš chladno, psovodům to sice úplně ideální nepřišlo, ale co bychom pro naše psí kamarády nepodstoupili … Dopoledne se běhal Speed Trial do prvního rozběhu jsme nastoupili proti družstvu Best Rivals II. Oba běhy jsme sice vyhráli, ale časy nic moc, napravili jsme to ve druhém rozběhu proti družstvu Zvlčilé kosatky, opět výhra nejlepší čas 11,96. Po dopoledních bězích jsme se zařadili do 3. divize a odpoledne se běhal Double Elimination. Do prvního rozběhu jsme nastoupili s družstvem Trmická Sluníčka Výhra 3:0 a nejlepší čas 10,93. Druhý rozběh proti týmu Dráčata byl pro nás spolu s přesunem na modrou dráhu trochu problematický (což u mladých pejsků není nic neobvyklého), prohráli jseme 3:1. V dalším rozběhu proti týmu Little Pirates I. Opět výhra 3:0, tím jsme se udrželi v turnaji a pokračovali jsme směle dál. S týmem X Dream jsme vyhráli 3:1 a postoupili jsme do bojů o finále, kde jsme opět potkali družstvo Dráčata, která nás v posledním rozběhu vyřadila a to po velmi lítém boji. Začali jsme výborně, vedli jsme 2:0, ale pak se projevila únava a finální stav byl 2: 3 ve prospěch Dráčat. Tým Tsunami miny vlnky si vybojoval 3. místo.

Bereme to jako veliký úspěch a krásný star závodní kariéry našich nováčků. Těšíme se na jejich další úspěchy.

 

Míša Š.

 

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/GND7P4JP7gA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>