Máchale, spadlo ti to! 2022

06.06.2022 00:00

Druhý český turnaj letošní sezony se konal o víkendu 4. - 5. 6. 2022 v nedalekých Louňovicích u Prahy. Přihlásili jsme všechny tři družstva RUNami - A, B, C, takže nás čekal pěkně nabitý víkend.

RUNami A se skládal z matadorů a zkušených závodníků TSUNAMI (Libor s Fíkem, Andy s Angie) a R.U.P (Ilča s Čoko, Monča s Eliou) a vybojovali zlato! 1. místo / 2. divize s nejlepším časem 17,25 s. 

RUNami B běhalo ve složení TSUNAMI (Hanka s Butchem, Markéta s Dorianem) a R.U.P (Iva s Hettie, Petra s Rose a Eva s Pepínem a Gradym). První místo jim uniklo o vlásek a ve své 5. divizi tak vybojovali 2. místo s nejlepším časem 19, 43 s.

RUNami C patřilo především letošním nováčkům a našim seniorům. Z TSUNAMI (Markéta s Nearlym, Hanka se Snowy, Olga s Cézarem a Pavla s Ajsy), R.U.P (Ivča s Jájou) a přidala se k nim i Sheila s teamu X-treme.  Bohužel se se vstupním časem zařadili do stejné divize jako RUNami B a tak jsme museli soupeřit proti sobě. Nováčci si vedli velmi dobře a během celého závodu načerpali mnoho dalších zkušeností a pomalu získávají jistotu na parkuru. Umístili se na 5. místě / 5. divizi s nejlepším časem 21, 48 s.