KŘUPKY na břehu 2022

20.09.2022 15:18

Pátý český turnaj letošní sezony se konal v Horkách u Litomyšle  v termínu 18. - 19. 9. 2022 a pořádal ho náš fúzní tým R.U.P.
Na tento nepohárový turnaj jsme přihlásili 2 naše známá družstva R.U.P a Tsunami 1, ovšem jejich složení bylo jedno velké překvapení!

Tsunami 1 - z Tsunami (Butch s Liborem), z RUP (Ilča s Čoko), z Crazy Balls (Míša a Blackem) a z The Rebels (Bořík s Bowiem)

R.U.P - z RUP (Eva s Pepou, Iva s Hettie, Monika s Rose), z Tsunami (Markéta s Fíkem, Pavla s Ajsy)
 
Tsunami 1 se v tomto hard core složení sešlo na dráze v sobotu prvně.  To se ale vůbec negativně neprojevilo na výkonech a družstvo plné ostřílených závodníků neudělalo na dráze vůbec ostudu. V neděli ale proběhlo pár předčasných střídaček a nedonesených míčků a to pro družstvo nakonec znamenalo 5.místo / 2.divizi.
 
R.U.P se dařilo podstatně lépe. Atmosféra na dráze byla skvělá, závodníci udrželi nervy na uzdě a psi běhali spolehlivě. Jejich výkony je dovedly až do finále, kde vybojovali  1.místo / 4.divizi!
 
Nutno podotknout, že nepříznivé deštivé počasí proměnilo travnatý povrh v bahenní lázně a celý tým musel brát velký ohled na techniku běhu. Jsme moc rádi, že všichni psovodi a psi odběhali bez problémů a nepotkalo nás žádné nešťastné zranění.
 
Byl to propršený a pěkně vyfoukaný turnaj, ale nálada i tak panovala skvělá, večer jsme si zazpívali v doprovodu kytar a moc jsme si závody užili!!